petak, mart 29, 2024
Text Size

Aktuelnosti

UPOZNAVANJE NA OPASNOST OD MINA


Upozoravanje na mine predstavlja jednu od  komponenti protivminskog djelovanja sa osnovnim ciljem da kroz edukaciju, informisanje putem medija ili direktnim kontaktom sa rizičnim ciljnim grupama podigne svijest o opasnosti od mina, smanji mogućnost novih nesreća i ukaže na dugoročnost opasnosti od mina i eksplozivna sredstva zaostala iz rata . Ciljne grupe ovog programa su djeca, povratnici i druge rizične kateogrije (lovci, ribolovci, šumski radnici, sakupljači šumskih plodova i dr.).

Opširnije...

SAJAM ŠUMARSTVA 17. KWF- TAGUNG

Dana 09.06.2016. godine stručni kadar ,,Industrijske plantaže ” a.d. je posjetio sajam šumarstva 17. KWF TAGUNG, koji se održavao u periodu od 09.06.-12.06.2016. godine u Rodingu u Njemačkoj. Na sajmu su učestvovala 551 izlagača iz 24 zemalje sa radnom prezentacijom najnovijih mašina i opreme u šumarstvu, a posjetilo ga je oko 51000 posjetilaca što ga je i dovelo u red jednog od najvećih svjetskih sajmova šumarstva i šumarske tehnologije.

Opširnije...

Sajam šumarstva u Brnu, april 2016. godina

Деветa редовнa сједницa Скупштине акционара

На основу члана 267. Закона о привредним друштвима („Службени гласник Републике Српске“, број 127/08, 58/09 и 100/11) и члана 50., 52. и 53. Статута „Индустријске плантаже“ а.д. Бања Лука – пречишћени текст, Надзорни одбор, на Двадесетпетој сједници, одржаној 26. 05. 2016. године, донио је Одлуку број: 1171/16, на основу које


С А З И В А

Девету редовну сједницу Скупштине акционара
„Индустријске плантаже“ а.д. Бања Лука

Девета редовна сједница Скупштине акционара „Индустријске плантаже“ а.д. Бања Лука, одржаће се 30. 06. 2016. године (четвртак), са почетком у 12,00 часова, у просторијама Друштва, ул. Вељка Млађеновића бб, Бања Лука,   са   с љ е д е ћ и м
ДНЕВНИМ РЕДОМ:

Opširnije...

„Малољетници у сукобу са законом“

Дана 30.05.2016. године, представници „Индустријских плантажа“ а.д. Бања Лука су активно учествовали на састанку назива „Малољетници у сукобу са законом“, у оквиру пројекта израде приједлога критеријума за одабир правних лица за провођење васпитне препоруке и/или посебне обавезе „рад без накнаде у корист хуманитарне организације...“, а које се имају примјењивати на малољетне учиниоце кривичних дјела. Наведени пројекат је проведен под покровитељством УНИЦЕФ-а.

Opširnije...

Još članaka...

Strana 5 od 7

<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sledeća > Kraj >>

Plantaže

Preduzeće "Industrijske plantaže" na svojim posjedima proizvodi visokokvalitetne sadnice i proizvode od drveta.

Više o tome

Organizaciona struktura

Saznajte više o organizacionoj strukturi i menandžmentu preduzeća "Industrijske plantaže" a.d.

Više o tome

Istraživanje

Preduzeće "Industrijske plantaže" ima razvijenu saradnju sa raznim naučnim i istraživačkim institucijama.

Više o tome